Green Harvey

Ontdek de lekkerste vegan eiwitpoeders van Green Harvey bij FITkeeper! Nu verkrijgbaar voor EUR 29,95.

 

De vegan eiwitpoeders van Green Harvey bevatten een basis van bruine rijsteiwit en erwten eiwit. Deze twee ingrediënten zorgen voor meer spiergroei en herstel na jouw training. Het beste is om de vegan eiwitpoeder binnen 2 uur na je training te gebruiken. Daarnaast bevatten de vegan eiwitpoeders krachtige superfoods als maca poeder, palmvrije mct-poeder en rode bietenpoeder. Deze superfoods zorgen o.a. voor een verhoging van jouw immuunsysteem, energie, hersenfunctie en huid. 

 

Waarom Green Harvey?

Bij Green Harvey heeft men gekeken naar de pijnpunten waar sporters het meest tegenaan liepen wanneer zij eiwitpoeder gebruikten en dit had de volgende uitkomst:

  • Een opgeblazen gevoel
  • Een slechte vertering
  • Last van huidproblemen
  • Een vieze smaak

Een opgeblazen gevoel/slechte vertering is geëlimineerd door het gebruik van spijsverteringsenzymen en acacia vezels. Deze twee ingrediënten zorgen er juist voor dat jouw vertering goed verloopt en dat je de voedingsstoffen beter opneemt waardoor je zelfs betere resultaten behaald.

 

Huidproblemen zijn opgelost doordat er geen lactose in zit. Dit is een melksuiker waar vele erg veel huidproblemen door krijgen. Om jouw huid te bevorderen zijn juist ingrediënten toegevoegd als maca poeder, dat erom bekend staat dat het de huid verbeterd.

 

Verder gebruikt Green Harvey natuurlijke aroma’s om de lekkerste vegan smaken te maken. Bij FITkeeper zijn de volgende smaken verkrijgbaar: Berrylicious, Vanilla en Cookie Dough. Weet je niet precies hoe je de eiwitpoeders moet gebruiken? Klik dan hier om heerlijke recepten te vinden.

 

Wil je een bestelling plaatsen? Klik dan op de button hieronder.

 

*Alle vegan eiwitpoeders zijn gluten-, zuivel- en sojavrij