Ervaringen

Wat zeggen sporters over hun ervaringen met FITkeeper?

Jan Verhoef & Corine Post

Inmiddels hebben we enkele maanden persoonlijke training gehad van Kees en we kunnen niet anders zeggen: het was top! Elke vrijdag een uitgebalanceerde training, rekening houdend met wensen en eventuele blessures, maar met daarnaast ook veel lol. Dit is echt aan te bevelen!

Pirkko Broeze

Sinds enige tijd doe ik mee met de FITtraining bij Kees en ik ben al bijna verslaafd. De trainingen zijn leuk samengesteld en makkelijk te volgen op ieder niveau. Mocht je toch wat motivatie nodig hebben dan moedigt Kees je met liefde aan. Kees is een enthousiaste vakman wat je terug ziet in de trainingen.

Meriam Bosveld

Voor een leuke en afwisselende FITtraining ben je bij Kees aan het goede adres. De FITtraining is geen afmatten, maar geeft wel voldoening. Kees zet je aan het werk en na een uur heb je een voldaan gevoel. Een afwisselende training voor je conditie en spieren met altijd een leuk spelelement.

Winnie Prins

In december was ik moe, had een slechte gezondheid en was ik zwaarder geworden zonder reden. Tijd dus om mijn levensstijl onder de loep te nemen. Onregelmatig werk, veel uren maken, weinig bewegen en weinig ontspannen. Dat waren gewoon de redenen dat het minder goed ging. Werk aan de winkel dus! Een aantal stappen gezet, zoals bewust pauzeren, op het werk tijd nemen voor groente en fruit, en: aan de slag met FITkeeper! 1 x per week haalt Kees mij op en gaan we buiten sporten. Ik heb al geleerd over ademhaling, loopbeweging, ritme, bewustwording en over heel veel automatismen. Goede training en fantastische ondersteuning! Onderweg naar een betere levensstijl!