Ervaringen

Wat zeggen sporters over hun ervaringen met FITkeeper?

Jolanda Eenkohoon

6 jaar terug kreeg ik de diagnose MS. Een ziekte die ingrijpt op zenuwen in de hersenen en eventueel ruggenmerg en daar schade aanbrengt. De gebeurt in golven, schubs genaamd. Bij mij is de schade steeds herstelt tot 95% van voor de beschadiging maar nog steeds aanwezig. Deze schade uit zich bij mij vooral in problemen met mijn zicht, hevige vermoeidheid, coördinatie- en concentratieproblemen. Daardoor ben ik een flink stuk vertrouwen in mijn lichaam kwijt geraakt. Want wat doe je als een oefening de ene keer prima lukt en de andere keer klachten tot gevolg heeft? Dan slaat de twijfel toe. Kan ik het nog wel of is het niet meer voor mij weg gelegd? De algehele stelregel bij MS is: proberen te behouden wat je hebt, want wat je ingeleverd hebt krijg je niet meer terug. Gelukkig heb ik bewezen dat die stelregel niet altijd klopt en heb ik met dank aan FITkeeper al een mooie groei  doorgemaakt. En ik ben nog lang niet klaar.

 

Ik merkte dat de standaard aanpak in de sportschool voor mij niet werkte, omdat mijn lijf anders reageert dan bij anderen door de MS. Samen met Kees ben ik bezig mijn lijf in de best mogelijke conditie te krijgen en te houden.  Hij weet perfect hier op in te spelen waardoor ik mijn grenzen verken zonder dat ik mijn lichaam schade toebreng of er nadelige gevolgen aan over houd (zoals bv zware MS vermoeidheid).

 

Ik heb veel meer vertrouwen in mijn lichaam gekregen en ik begrijp mijn lichaam veel beter. Ik ben weerbaarder geworden voor mijn MS klachten. Ik herstel sneller als ik slechte periodes heb. En daarnaast een betere conditie, enorm veel lol en heb ik veel over mijzelf en mijn doorzettingsvermogen geleerd. En dat afvallen... dat komt vanzelf.

Hayo Rademaker

Sinds ik een baan heb waarbij ik weinig beweging krijg train ik met FITkeeper. Ik ben van plan dat nog een tijd te blijven doen. De trainingen met FITkeeper zijn afwisselend en goed voor de conditie, spieropbouw en lichaamsstabiliteit (core stability). En de gezelligheid waarbij de sporters elkaar ook uitdagen komt zeker ten goede aan de motivatie om mee te blijven doen.

Nicole Koedijker

Nu een paar maanden personal training van Kees. Dit bevalt super goed! Hij ondersteunt je om je doelen te behalen. Zeker een aanrader!

Tim Wijgerde

Met het hoofd iets voorover gebogen zit ik op mijn racefiets. Links van me zie ik de zon achter de bomen zakken. Rechts zie ik de uitgestrekte Flevopolder. Voor me zie ik een lint met fietsers, die in strakke formatie rijden. Dit is het zogenaamde waaierrijden, een techniek die we tijdens een fietsclinic georganiseerd door FITkeeper aanleren. Met onze formatie proberen we, net zoals trekvogels dat doen, aan de polderwind te ontsnappen. En dat lukt heel aardig!

 

Thomas begeleidt ons en deelt zijn kennis van het profwielrennen. Tijdens vier achteréénvolgende clinics leren we om te gaan met tegenwind, hoe te sprinten, en vooral, hoe we als renners kunnen samenwerken. Ik vond de fietsclinics van FITkeeper fantastisch en ben volgend jaar weer van de partij!

Sabine Nobisz

Ik heb al een aantal maanden personal training aan huis voor onder andere revalidatie na een enkelblessure. De trainingen gaan in goed overleg met mijn fysiotherapeut. Kees is erg flexibel en past het trainingsschema aan allerlei omstandigheden aan. Hij weet je altijd weer te motiveren en enthousiast te maken. Ik ga zeker nog een hele tijd door!

Carolien Havekes

In januari 2019 ben ik gestart bij FITkeeper met personal training en met het veranderen van mijn voedingspatroon. Kees stemt de trainingen af op wat bij mij past. Al snel ging ik van één naar twee keer sporten per week. Elke training is weer anders. Mocht iets niet lukken of als ik een blessure had dan past Kees de training hierop aan. Ook heb ik nu een gevarieerd en voedzaam eetpatroon wat speciaal op mij is afgestemd. Het resultaat van de personal trainingen en mijn gezondere levensstijl is dat ik veel ben afgevallen, me veel beter voel en meer energie heb om dingen te ondernemen.

Winnie Prins

Ik was moe, had een slechte gezondheid en was ik zwaarder geworden zonder reden. Tijd dus om mijn levensstijl onder de loep te nemen. Onregelmatig werk, veel uren maken, weinig bewegen en weinig ontspannen. Dat waren gewoon de redenen dat het minder goed ging. Werk aan de winkel dus! Een aantal stappen gezet, zoals bewust pauzeren, op het werk tijd nemen voor groente en fruit, en: aan de slag met FITkeeper!

 

Eén keer per week haalt Kees mij op en gaan we buiten sporten. Ik heb al geleerd over ademhaling, loopbeweging, ritme, bewustwording en over heel veel automatismen. Goede training en fantastische ondersteuning! Onderweg naar een betere levensstijl!

Meriam Bosveld

Voor een leuke en afwisselende FITtraining ben je bij Kees aan het goede adres. De FITtraining is geen afmatten, maar geeft wel voldoening. Kees zet je aan het werk en na een uur heb je een voldaan gevoel. Een afwisselende training voor je conditie en spieren met altijd een leuk spelelement.

Pirkko Broeze

Sinds enige tijd doe ik mee met de FITtraining bij Kees en ik ben al bijna verslaafd. De trainingen zijn leuk samengesteld en makkelijk te volgen op ieder niveau. Mocht je toch wat motivatie nodig hebben dan moedigt Kees je met liefde aan. Kees is een enthousiaste vakman wat je terug ziet in de trainingen.

Jan Verhoef & Corine Post

Inmiddels hebben we enkele maanden persoonlijke training gehad van Kees en we kunnen niet anders zeggen: het was top! Elke vrijdag een uitgebalanceerde training, rekening houdend met wensen en eventuele blessures, maar met daarnaast ook veel lol. Dit is echt aan te bevelen!