Ervaringen

Wat zeggen onze sporters over hun ervaringen met FITkeeper?

Ingrid de Jong

Kristel heeft ons, mijn man en ik, een aantal maanden begeleid met personal training. Samen hebben we dit als een stimulans ervaren. Er is voldoende afwisseling in training en rekening houdend met onze eigen wensen. Ons doel was om 1 x per week als stel fit te blijven. Hou je van persoonlijke benadering in training dan is FITkeeper een aanrader.

 

Kyra Gallego Prins

Vóór Covid was ik voor mijn werk regelmatig onderweg en maakte ik lange dagen, waardoor ik het lastig vond om een ritme in het sporten 'in te bouwen' en om daar gemotiveerd in te blijven. Ik had op dat moment drie jaar diabetes type 1, waardoor het voor mij nóg belangrijker werd om regelmatig te sporten en te bewegen, zodat mijn bloedglucose beter te reguleren werd. Mijn moeder, die al een tijdje met Kees trainde, raadde mij daarom aan om ook eens bij FITkeeper te gaan sporten, voor de spreekwoordelijke stok achter de deur en het creëren van ritme door de vaste afspraak. Sindsdien heb ik iedere week een vaste 'kantoordag' in Zeewolde die ik afsluit met een uur Personal Training met Kees!

 

Ik heb voornamelijk bereikt dat ik een regelmatig beweegpatroon heb ontwikkeld en ook zekerder ben geworden in het sporten met diabetes. Het is namelijk altijd een gepuzzel om ook tijdens en na het sporten niet in een hypo of juist hyper te belanden. Daarnaast zijn er de kleine realisatiemomentjes: merken dat je echt een stuk sterker bent geworden in je armen of bijvoorbeeld tijdens een intervaltraining merken dat je conditie een stuk is verbeterd

 

Ik probeer naast de PT van Kees nog 2x thuis te sporten met o.a. mijn eigen set gewichten. Meestal is dat een 'lesje' Bodypump via Les Mills on demand, een 'huiswerkschema' van Kees die hij speciaal heeft afgestemd op mijn aanwezige 'attributen', een online gevonden schema voor thuis-fitness of een zelfbedachte variatie of mix van alle voorgaande opties.

Astrid Koppers

Ik ken Kees van de sportschool. Daar maakte hij mooie uitdagende sportschema’s voor mij. Daarna is Kees voor zichzelf begonnen en sprak ik hem regelmatig. Met de lockdown half december 2020 (sportscholen gingen toen dicht) heb ik Kees benaderd voor personal training. Aangezien ik een zittend beroep heb, vind ik het belangrijk om te bewegen. Daarnaast wil ik sterker worden en heb ik Kees gevraagd om mij te helpen met krachttraining. Die pot augurken maak ik nu zelf open en hoef ik niet meer te vragen aan een ander. 

 

Ik vind het ontzettend gezellig met Kees en ik kijk iedere week weer uit naar het sportuurtje! Hij is een persoonlijke cheerleader die je altijd net even wat verder weet te krijgen dan dat je alleen aan het sporten bent. Kees is daarnaast heel creatief met sportschema’s maken. Als je een blessure hebt dan houdt hij daar rekening mee.

 

Dankzij Kees voel ik me fit en een stuk sterker. Daarnaast was ik geen buiten sporter en vind ik het nu geweldig om personal training buiten te doen. Fun fact: tijdens de eerste personal training regende het pijpen stelen. Ik ben mopperend mijn training door gekomen. Sorry Kees!

Egbert en Laura Jansen

Sinds september 2020 sporten we bij FITkeeper. Samen trainen we op vrijdagmorgen vroeg met Kees, en daarnaast train ik, Laura, 1x per week met Thomas core stability. Zoekende naar een manier om te sporten zonder sportschool kwam ik bij de site van FITkeeper terecht. Ik wilde graag weer fit worden, maar wist niet zo goed hoe (heb al vele sportschool abonnementen voor niks gehad) . Tijdens de kennismaking met Kees leek het ons leuk om als echtpaar samen te gaan trainen.

 

Als stel samen trainen met Kees is inderdaad superleuk, we dagen elkaar een beetje uit, we steunen elkaar en kunnen trots zijn op elkaar na een pittige training. Kees is super enthousiast en steunend hierbij. Hij ziet wat we leuk vinden, wat we moeilijk vinden en wat we nodig hebben om door te gaan. En het buiten trainen is daarbij echt heel erg lekker.....’s Morgens in het ochtendzonnetje bij het strand trainen, wie wil dat nu niet?

 

Wat we tot nu toe bereikt hebben is dat we beide fitter en sterker zijn geworden. Daarnaast heb ik (door de combi met core stability) een betere balans en evenwicht. We hebben samen voor het eerst een echte mountainbikeroute gereden. Ik had dit zelf een jaar geleden echt niet gekund (qua kracht, conditie en balans).

Nicole Koedijker

Ik ben in november 2019 gestart met sporten bij FITkeeper. In juli 2019 was ik zelfstandig begonnen met mijn afvaltraject. Ik sprak Kees al regelmatig en ik merkte dat ik vast liep en ik nog graag 20 kg af wilde vallen, nadat ik in november de eerste 25 kg kwijt was. Dit is het moment dat ik ben begonnen bij Kees met personal trainingen en kort daarna ook met de gezelligste FITtrainingen van Zeewolde!

 

Ik vind de trainingsmomenten met Kees ontzettend fijn! Iedere training is anders en iedere training heeft weer een uitdaging. Voor Kees was het soms ook een uitdaging om mij te blijven uitdagen maar iedere training lukte hem dit weer! Daarnaast heb ik altijd heel veel plezier in de groepstraining.

 

Dankzij FITkeeper ben ik gezond en blijf ik gezond. Ik heb uiteindelijk mijn afvaldoel om een gezond BMI te krijgen behaald, dat had ik nooit kunnen bereiken zonder Kees! Daarnaast was mijn wens om afgelopen jaar fit genoeg te zijn voor Mudmasters. Fit genoeg was ik want 6 km was voor mij een eitje en ik heb de dag van mijn leven gehad! Kees heeft de trainingen aangepast ter voorbereiding van Mudmasters. Daar was ik heel blij mee. Volgend jaar weer, maar dan de 12 km.

Linda Giesen

Een feestje, trainen met Kees. Na mijn operatie begonnen met personal training. Nu ben ik ruim een jaar verder wat een verschil! Ook de groepstrainingen buiten zijn een aanrader. Verrassend, uitdagend en speels.

 

Davey Spaans

In januari 2020 had ik de goede voornemen om weer fit te worden. Na 2 knieoperaties en 2 jaar revalideren zaten de kilo's er behoorlijk aan. Ook was mijn algehele fitheid tot een dramatisch niveau afgenomen. Ik had weer zin om mij volledig te focussen op het sporten en daarbij ook weer terug in de goal te komen.

 

Mijn focus bij het sporten ligt op het herstel om weer op mijn oude niveau (of beter) te keepen. Na wat research op internet kwam ik FITkeeper tegen en doordat Kees (KL23) in het (verre) verleden ook keeper is geweest sprak mij dit direct aan. Na de eerste ontmoeting met hem was er een positief gevoel en durfde ik de uitdaging met Kees samen aan te gaan.

 

Trainen met bij FITkeeper is iedere sessie extreem motiverend en daarom wordt het leuk. Je wordt continu uitgedaagd om het maximale uit jezelf te halen en te verbeteren. Daarnaast begrijpt Kees wat mijn doelen zijn en kan hij mij hierin goed begeleiden, voornamelijk op keepersniveau.

Nynke Knol

Ik sport bij FITkeeper,  omdat ik in beweging wil blijven en ik niet meer in staat ben om mijn favoriete sport badminton uit te voeren. Ik wil in goede conditie blijven en omdat ik erfelijk een te hoog cholesterol heb,  is bewegen ook des te belangrijker. FITkeeper 

heeft mij ook goede voedingsadviezen gegeven. 

 

Ik ben blij met Kees. Elke vrijdagochtend om 7.30 uur motiveert hij mij en daagt hij mij uit net een stap sneller te lopen dan de vorige week. Kees zorgt ervoor dat de oefeningen goed aansluiten op mijn mogelijkheden. Hij brengt veel variatie aan in de training.  Vroeger was ik gek op balspelen. Kees bedenkt dan bijv.  oefeningen met een bal. Verder is het tijdens de training gezellig en is er ruimte voor een gesprek. 

 

Ik heb behoorlijke slijtage aan mijn rechter knie. Door FITkeeper heb ik sterkere bovenbeenspieren gekregen waardoor ik minder pijn heb. Door mijn werk weet ik dat balans in mijn lichaam steeds belangrijker wordt naarmate je ouder wordt. Ook hierin ben ik gegroeid. En….na iedere training merk ik dat de endorfine stofjes mij goed doen....

Jolanda Eenkhoorn

6 jaar terug kreeg ik de diagnose MS. Een ziekte die ingrijpt op zenuwen in de hersenen en eventueel ruggenmerg en daar schade aanbrengt. De gebeurt in golven, schubs genaamd. Bij mij is de schade steeds herstelt tot 95% van voor de beschadiging maar nog steeds aanwezig. Deze schade uit zich bij mij vooral in problemen met mijn zicht, hevige vermoeidheid, coördinatie- en concentratieproblemen. Daardoor ben ik een flink stuk vertrouwen in mijn lichaam kwijt geraakt. Want wat doe je als een oefening de ene keer prima lukt en de andere keer klachten tot gevolg heeft? Dan slaat de twijfel toe. Kan ik het nog wel of is het niet meer voor mij weg gelegd? De algehele stelregel bij MS is: proberen te behouden wat je hebt, want wat je ingeleverd hebt krijg je niet meer terug. Gelukkig heb ik bewezen dat die stelregel niet altijd klopt en heb ik met dank aan FITkeeper al een mooie groei  doorgemaakt. En ik ben nog lang niet klaar.

 

Ik merkte dat de standaard aanpak in de sportschool voor mij niet werkte, omdat mijn lijf anders reageert dan bij anderen door de MS. Samen met Kees ben ik bezig mijn lijf in de best mogelijke conditie te krijgen en te houden.  Hij weet perfect hier op in te spelen waardoor ik mijn grenzen verken zonder dat ik mijn lichaam schade toebreng of er nadelige gevolgen aan over houd (zoals bv zware MS vermoeidheid).

 

Ik heb veel meer vertrouwen in mijn lichaam gekregen en ik begrijp mijn lichaam veel beter. Ik ben weerbaarder geworden voor mijn MS klachten. Ik herstel sneller als ik slechte periodes heb. En daarnaast een betere conditie, enorm veel lol en heb ik veel over mijzelf en mijn doorzettingsvermogen geleerd. En dat afvallen... dat komt vanzelf.

Hayo Rademaker

Sinds ik een baan heb waarbij ik weinig beweging krijg train ik met FITkeeper. Ik ben van plan dat nog een tijd te blijven doen. De trainingen met FITkeeper zijn afwisselend en goed voor de conditie, spieropbouw en lichaamsstabiliteit (core stability). En de gezelligheid waarbij de sporters elkaar ook uitdagen komt zeker ten goede aan de motivatie om mee te blijven doen.

Tim Wijgerde

Met het hoofd iets voorover gebogen zit ik op mijn racefiets. Links van me zie ik de zon achter de bomen zakken. Rechts zie ik de uitgestrekte Flevopolder. Voor me zie ik een lint met fietsers, die in strakke formatie rijden. Dit is het zogenaamde waaierrijden, een techniek die we tijdens een fietsclinic georganiseerd door FITkeeper aanleren. Met onze formatie proberen we, net zoals trekvogels dat doen, aan de polderwind te ontsnappen. En dat lukt heel aardig!

 

Thomas begeleidt ons en deelt zijn kennis van het profwielrennen. Tijdens vier achteréénvolgende clinics leren we om te gaan met tegenwind, hoe te sprinten, en vooral, hoe we als renners kunnen samenwerken. Ik vond de fietsclinics van FITkeeper fantastisch en ben volgend jaar weer van de partij!

Sabine Nobisz

Ik heb al een aantal maanden personal training aan huis voor onder andere revalidatie na een enkelblessure. De trainingen gaan in goed overleg met mijn fysiotherapeut. Kees is erg flexibel en past het trainingsschema aan allerlei omstandigheden aan. Hij weet je altijd weer te motiveren en enthousiast te maken. Ik ga zeker nog een hele tijd door!

Carolien Havekes

In januari 2019 ben ik gestart bij FITkeeper met personal training en met het veranderen van mijn voedingspatroon. Kees stemt de trainingen af op wat bij mij past. Al snel ging ik van één naar twee keer sporten per week. Elke training is weer anders. Mocht iets niet lukken of als ik een blessure had dan past Kees de training hierop aan. Ook heb ik nu een gevarieerd en voedzaam eetpatroon wat speciaal op mij is afgestemd. Het resultaat van de personal trainingen en mijn gezondere levensstijl is dat ik veel ben afgevallen, me veel beter voel en meer energie heb om dingen te ondernemen.

Winnie Prins

Ik was moe, had een slechte gezondheid en was ik zwaarder geworden zonder reden. Tijd dus om mijn levensstijl onder de loep te nemen. Onregelmatig werk, veel uren maken, weinig bewegen en weinig ontspannen. Dat waren gewoon de redenen dat het minder goed ging. Werk aan de winkel dus! Een aantal stappen gezet, zoals bewust pauzeren, op het werk tijd nemen voor groente en fruit, en: aan de slag met FITkeeper!

 

Eén keer per week haalt Kees mij op en gaan we buiten sporten. Ik heb al geleerd over ademhaling, loopbeweging, ritme, bewustwording en over heel veel automatismen. Goede training en fantastische ondersteuning! Onderweg naar een betere levensstijl!

Meriam Bosveld

Voor een leuke en afwisselende FITtraining ben je bij Kees aan het goede adres. De FITtraining is geen afmatten, maar geeft wel voldoening. Kees zet je aan het werk en na een uur heb je een voldaan gevoel. Een afwisselende training voor je conditie en spieren met altijd een leuk spelelement.

Pirkko Broeze

Sinds enige tijd doe ik mee met de FITtraining bij Kees en ik ben al bijna verslaafd. De trainingen zijn leuk samengesteld en makkelijk te volgen op ieder niveau. Mocht je toch wat motivatie nodig hebben dan moedigt Kees je met liefde aan. Kees is een enthousiaste vakman wat je terug ziet in de trainingen.

Jan Verhoef en Corine Post

Inmiddels hebben we enkele maanden persoonlijke training gehad van Kees en we kunnen niet anders zeggen: het was top! Elke vrijdag een uigebalanceerde training, rekening houdend met wensen en eventuele blessures, maar met daarnaast ook veel lol. Dit is echt aan te bevelen!