Gezondheid en voeding

Iedereen wil graag een goede gezondheid. Echter moet je daar wel iets voor doen. Voldoende bewegen en bewust omgaan met voeding is daarbij van groot belang. De voordelen van goede voeding in combinatie met lichaamsbeweging:

  • Je behoudt een goede gezondheid of verbetert deze;
  • Verliezen van gewicht en verminderen van lichaamsvet;
  • Toename van spiermassa;
  • Verbetering van je uiterlijk;
  • Je fysieke prestaties verbeteren.

FITcheck

Ben jij benieuwd naar de samenstelling van jouw lichaam? Je lichaamsgewicht zegt namelijk niets over o.a. je vetpercentage, spiermassa of vochtpercentage. De FITcheck met bodyscan kan op iedere gewenste locatie plaatsvinden, bijvoorbeeld bij jou thuis of in de personal training studio van FITkeeper. Voor deze bodyscan hoef je geen lichamelijke inspanning te verrichten. Het is alleen een meting. De FITcheck is een prima uitgangspunt voor het bepalen van jouw doelen. Maak nu een afspraak!

Analyse voeding- en beweeggedrag

We nemen samen door wat je eet en op welke momenten van de dag. Aan de hand hiervan stellen we een analyse op met hierin persoonlijke tips en adviezen. Wat we belangrijk vinden is dat je door simpele aanpassingen je voedingspatroon kunt wijzigen zonder dat je hiervoor diep in de portemonnee hoeft te tasten. En hoe kun je dagelijks meer lichaamsbeweging krijgen zonder dat je hiervoor naar de sportschool moet? Ook dit nemen we mee in ons advies. Wil je deze analyse? Dan is de FITcheck gratis.

Vegan eiwitpoeders van Green Harvey

Ontdek de lekkerste vegan eiwitpoeders van Green Harvey bij FITkeeper! Nu verkrijgbaar

voor EUR 29,95. De vegan eiwitpoeders van Green Harvey bevatten een basis van bruine rijsteiwit en erwten eiwit. Deze twee ingrediënten zorgen voor meer spiergroei en herstel na jouw training. Het beste is om de vegan eiwitpoeder binnen 2 uur na je training te

gebruiken. Wil je inspiratie voor lekkere, eiwitrijke recepten? Lees hier meer over Green Harvey en hoe je de eiwitpoeders kunt toepassen binnen jouw voedingspatroon.