Gezondheid en voeding

Iedereen wil graag een goede gezondheid. Echter moet je daar wel iets voor doen. Voldoende bewegen en bewust omgaan met voeding is daarbij van groot belang. De voordelen van goede voeding in combinatie met lichaamsbeweging:

  • Je behoudt een goede gezondheid of verbetert deze;
  • Verliezen van gewicht en verminderen van lichaamsvet;
  • Toename van spiermassa;
  • Verbetering van je uiterlijk;
  • Je fysieke prestaties verbeteren.

FITcheck

Ben jij benieuwd naar de samenstelling van jouw lichaam? Je lichaamsgewicht zegt namelijk niets over o.a. je vetpercentage, spiermassa of vochtpercentage. De FITcheck met bodyscan kan op iedere gewenste locatie plaatsvinden, bijvoorbeeld bij jou thuis of in de personal training studio van FITkeeper. Voor deze bodyscan hoef je geen lichamelijke inspanning te verrichten. Het is alleen een meting. De FITcheck is een prima uitgangspunt voor het bepalen van jouw doelen. Maak nu een afspraak!

VYTAL

Behaal jouw doelen met de voedingsondersteuning van de VYTAL app. De app houdt rekening met jouw doelstellingen, voorkeuren zoals allergieën en bereidingstijd. Je hebt keuze uit 1.500+ recepten of stel je eigen favoriete recepten samen. Gebruik het boodschappenlijstje en laat de boodschappen bij je thuis bezorgen. En dat alles met directe ondersteuning van jouw trainer. De VYTAL app is ook beschikbaar zonder een personal training abonnement. 

Sportvoeding van U-Sport

Ben jij op zoek naar een supplement waarmee je effectief spiermassa kan opbouwen en onderhouden? De Whey Protein Support is een hoog gedoseerde proteïnepoeder waarmee je op een makkelijke manier je lichaam van voldoende eiwitten voorziet. Eén portie Whey Protein Support bevat wel 23 gram eiwitten! Voor het aanvullen van je energiebehoefte tijdens het sporten heeft U-Sport de Isotonic Performance Hydrator, Energy Carb Gels in diverse smaken en energierepen.