Personal training studio

FITkeeper beschikt sinds januari 2021 over een eigen personal training studio van maar liefst 60 vierkante meter in Ondernemerscentrum Mast 38 in Zeewolde. De studio bevindt zich op de eerste etage. Het pand is een verzamelgebouw met daarin meerdere ondernemingen. De personal training studio is makkelijk bereikbaar en heeft voldoende parkeerplaatsen. Er is een ruime wachtruimte met zitplaatsen waar je rustig even plaats kan nemen onder het genot van een kopje koffie of thee totdat jouw trainer je komt ophalen. Trainen in de personal training studio is altijd op afspraak. Er is dus geen vrije in- en uitloop van sporters. Je traint altijd privé samen met jouw trainer.

Outdoor sports

Sinds de oprichting van FITkeeper geven we al buitentrainingen, zowel voor personal- als groepstrainingen. We maken gebruik van datgene wat de openbare ruimte ons biedt (strand, speelvelden, bos, enz.) en vullen dit aan met onze eigen trainingsmaterialen. Buiten trainen geeft een kick en omdat we regelmatig wisselen van locatie geeft dit ook extra motivatie en een verrassingselement.

 

Voor een training op de racefiets of mountainbike, of hardlopen draaien we ook onze hand niet om. Zeewolde biedt fantastische mogelijkheden om buiten te sporten. Daar maken wij graag gebruik van.