Kees Lozekoot

Mijn naam is Kees Lozekoot. In mei 2017 heb ik FITkeeper opgericht. Na mijn voetbalcarrière wilde ik graag mensen persoonlijk gaan begeleiden om zich fitter te voelen, om sterker te worden en om sporters te helpen met hun voorbereiding richting een wedstrijd. Daarom bied ik trainingen aan op het gebied van kracht, uithoudingsvermogen, snelheid, coördinatie, balans en lenigheid. Uiteraard heb ik voor iedereen een programma op maat, ongeacht je niveau. Ik ben gediplomeerd personal trainer, sportpsycholoog en sportcoach.

 

Ik ben niet alleen jouw trainer, maar ook een coach en vertrouwenspersoon.  Daarom bieden we een totaalpakket aan waarbij ik je ook begeleid op het gebied van voeding. Het trainingsprogramma is op maat gemaakt zodat deze prima te combineren is met je werk en sociale leven. Ik sta dagelijks klaar om jou te coachen.

 

Personal training studio

Sinds 2021 is FITkeeper gevestigd in Ondernemerscentrum Mast 38 met een eigen personal training studio. In de personal training studio train je altijd privé. Klik hier voor een impressie.