Kees Lozekoot

Mijn naam is Kees Lozekoot. In mei 2017 heb ik FITkeeper opgericht. Na mijn voetbalcarrière wilde ik graag mensen persoonlijk gaan begeleiden om zich fitter te voelen, om sterker te worden en om sporters te helpen met hun voorbereiding richting een wedstrijd. Daarom bied ik trainingen aan op het gebied van kracht, uithoudingsvermogen, snelheid, coördinatie, balans en lenigheid. Uiteraard heb ik voor iedereen een programma op maat, ongeacht je niveau. Ik ben gediplomeerd personal trainer, sportpsycholoog en sportcoach.

 

Ik ben niet alleen jouw trainer, maar ook een coach en vertrouwenspersoon.  Daarom bieden we een totaalpakket aan waarbij ik je ook begeleid op het gebied van voeding. Het trainingsprogramma is op maat gemaakt zodat deze prima te combineren is met je werk en sociale leven. Ik sta dagelijks klaar om jou te coachen.

 

Thomas de Blom

Mijn naam is Thomas de Blom, geboren en getogen in Zeewolde. Tot eind 2017 was ik actief wielrenner op internationaal niveau. Ik heb veel wedstrijden gereden in het binnen- en buitenland. Helaas moest ik door een knieblessure mijn topsportcarrière tijdelijk beëindigen, maar na een lang en intensief herstel zit ik gelukkig weer op de racefiets. Ik heb de opleiding "Sport en Bewegen" afgerond en  ben nu bezig met mijn vervolgopleiding "Fysiotherapie"". Daarnaast ben in het bezit van een Fitvak A diploma.

 

Bij FITkeeper geef ik zowel personal- als groepstraining en core stablity training.  Persoonlijke aandacht vind ik erg belangrijk en dit is bij FITkeeper gelukkig goed mogelijk. Ik train graag één-op-één, twee-op-één of in kleine groepen. Ik stel gevarieerde trainingen samen waarbij de aandacht ligt op uithoudingsvermogen, kracht, balans en coördinatie in combinatie met spelvormen. 

Kees van Asten

Ik ben Kees van Asten, fietstrainer bij FITkeeper. Je komt mij onder andere tegen bij de racefiets- en mountainbike clinics. Fietsen is mijn passie! Ik heb veel nationale en internationale wedstrijden gereden en doe dit nog steeds met veel plezier. Hiervoor rij ik het hele land door. Naast het wekelijks diverse keren fietsen, zorg ik er door middel van kracht- en conditietraining voor dat ik op niveau kan blijven presteren.

 

Met de ervaring die ik heb in het wielrennen, veldrijden en mountainbiken leer ik jou graag zowel veiliger als beter te fietsen. Ook als je specifieke wensen of aandachtspunten hebt op fietsgebied waar je aan wilt werken, kan ik je hierbij helpen. Het mooie van de racefiets- en mountainbike clinics is dat je iedere week aan de slag kunt met datgene wat je hebt geleerd en je dat direct weer in de volgende clinic (een week later) kunt toepassen.

Kristel van der Voorn

Ik ben Kristel van der Voorn, partner van Kees Lozekoot. Mijn dagelijkse motto is: "Sta actief in het leven!" Sporten en bewegen doe ik al van jongs af aan. Ik zat vroeger veel op de fiets (fietsvakantie met familie) en op turnen. Naast dat Kees en ik regelmatig toeren op de racefiets en mountainbike, loop ik ook veel hard, zwem ik wekelijks en heb ik inmiddels vier keer een 1/8 triathlon volbracht.

 

Ik ben gediplomeerd personal coach en voedingsconsulente. Bij FITkeeper stel ik de voedings- en bewegingsanalyses op, sta ik wekelijks voor de groep tijdens de FITtraining en begeleid een aantal sporters met personal training. Ik werk al bijna 20 jaar in de marketing, waarbij ik producten op juiste manier in de markt zet en probeer ik te zorgen dat de consument het product gaat kopen. Hoe mooi is het om dat met het product "beweging" te kunnen doen!