Over FITkeeper

Mijn naam is Kees Lozekoot. In mei 2017 heb ik FITkeeper opgericht. Na mijn voetbalcarrière wilde ik graag mensen persoonlijk gaan begeleiden om zich fitter te voelen, om sterker te worden en om sporters te helpen met hun voorbereiding richting een wedstrijd. Daarom bied ik trainingen aan op het gebied van kracht, uithoudingsvermogen, snelheid, coördinatie, balans en lenigheid. Uiteraard heb ik voor iedereen een programma op maat, ongeacht je niveau.

 

Ik ben niet alleen jouw trainer, maar ook een coach en vertrouwenspersoon.  Ik bied daarom een totaalpakket aan waarbij ik je ook begeleid op het gebied van voeding. Het trainingsprogramma is op maat gemaakt zodat deze prima te combineren is met je werk en sociale leven. Daarom sta ik dagelijks klaar om jou te coachen. Als allround sport- en bewegingscoach ben ik er voor jou zodat jij jouw sportieve doelen kan bereiken.

 

Trainingsstudio

Ik beschik over een eigen trainingsstudio waar individuele trainingen mogelijk zijn. Ook maak ik gebruik van de trainingsfaciliteiten van Next Level Healthclub in Zeewolde. Trainingen kunnen daarnaast ook buiten plaatsvinden, zoals op het strand, in het bos of park en zelfs bij jou thuis. Dit is afhankelijk van jouw trainingsdoel en persoonlijke voorkeuren. 

Thomas de Blom

Mijn naam is Thomas de Blom, geboren en getogen in Zeewolde. Tot eind 2017 was is actief wielrenner op internationaal niveau. Ik heb veel wedstrijden gereden in het binnen- en buitenland. Helaas moest ik door een knieblessure mijn topsportcarrière beëindigen. Omdat sport mijn passie is volg ik de opleiding Sport en bewegen en ben in het bezit van een Fitvak A diploma.

 

Bij FITkeeper neem ik een groot deel van de groepslessen voor mijn rekening, zoals de FITtraining en de 50+ training / Starterstraining. Ik ben niet alleen jouw trainer maar ook jouw coach. Persoonlijke aandacht blijft namelijk goed mogelijk omdat we in kleine groepen trainen. Ik stel gevarieerde trainingen samen waarbij de aandacht ligt op uithoudingsvermogen, kracht, balans en coördinatie in combinatie met spelvormen. Zowel afwisselend als opbouwend, voor ieder niveau.