Over FITkeeper

Mijn naam is Kees Lozekoot. In mei 2017 heb ik FITkeeper opgericht. Na mijn voetbalcarrière wilde ik graag mensen persoonlijk gaan begeleiden om zich fitter te voelen, om sterker te worden en om sporters te helpen met hun voorbereiding richting een wedstrijd. Daarom bied ik trainingen aan op het gebied van kracht, uithoudingsvermogen, snelheid, coördinatie, balans en lenigheid. Uiteraard heb ik voor iedereen een programma op maat, ongeacht je niveau.

 

Ik ben niet alleen jouw trainer, maar ook een coach en vertrouwenspersoon.  Ik bied daarom een totaalpakket aan waarbij ik je ook begeleid op het gebied van voeding. Het trainingsprogramma is op maat gemaakt zodat deze prima te combineren is met je werk en sociale leven. Daarom sta ik dagelijks klaar om jou te coachen. Als allround sport- en bewegingscoach ben ik er voor jou zodat jij jouw sportieve doelen kan bereiken.

 

Trainingsstudio

Ik beschik over een eigen trainingsstudio waar individuele trainingen mogelijk zijn. Ook maak ik gebruik van de trainingsfaciliteiten van Next Level Healthclub en Level One in Zeewolde. Trainingen kunnen daarnaast ook buiten plaatsvinden, zoals op het strand, in het bos of park en zelfs bij jou thuis. Dit is afhankelijk van jouw trainingsdoel en persoonlijke voorkeuren. 

Thomas de Blom

Mijn naam is Thomas de Blom, geboren en getogen in Zeewolde. Tot eind 2017 was is actief wielrenner op internationaal niveau. Ik heb veel wedstrijden gereden in het binnen- en buitenland. Helaas moest ik door een knieblessure mijn topsportcarrière beëindigen. Omdat sport mijn passie is volg ik de opleiding "Sport en Bewegen" en ben in het bezit van een Fitvak A diploma.

 

Bij FITkeeper geef ik niet alleen groepstrainingen, maar ik loop ook stage voor mijn opleiding . Ik ben niet alleen jouw trainer maar ook jouw coach. Persoonlijke aandacht blijft namelijk goed mogelijk omdat we in kleine groepen trainen. Ik stel gevarieerde trainingen samen waarbij de aandacht ligt op uithoudingsvermogen, kracht, balans en coördinatie in combinatie met spelvormen. Zowel afwisselend als opbouwend, voor ieder niveau.

Kees van Asten

Ik ben Kees van Asten, fietstrainer bij FITkeeper. Je komt mij onder andere tegen bij de racefiets- en mountainbike clinics. Fietsen is mijn passie! Ik heb veel nationale en internationale wedstrijden gereden en doe dit nog steeds met veel plezier. Hiervoor rij ik het hele land door. Naast het wekelijks diverse keren fietsen, zorg ik er door middel van kracht- en conditietraining voor dat ik op niveau kan blijven presteren.

 

Met de ervaring die ik heb in het wielrennen, veldrijden en mountainbiken leer ik jou graag zowel veiliger als beter te fietsen. Ook als je specifieke wensen of aandachtspunten hebt op fietsgebied waar je aan wilt werken, kan ik je hierbij helpen. Het mooie van de racefiets- en mountainbike clinics is dat je iedere week aan de slag kunt met datgene wat je hebt geleerd en je dat direct weer in de volgende clinic (een week later) kunt toepassen.

Kristel van der Voorn

Ik ben Kristel van der Voorn, partner van Kees Lozekoot. Mijn dagelijkse motto is: "Sta actief in het leven!" Sporten en bewegen doe ik al van jongs af aan. Ik zat vroeger veel op de fiets (fietsvakantie met familie) en op turnen. Naast dat Kees en ik regelmatig toeren op de racefiets en mountainbike, loop ik ook veel hard, zwem ik wekelijks en heb ik inmiddels vier keer een 1/8 triathlon volbracht.

 

Bij FITkeeper help ik bij het opstellen van de voedings- en bewegingsanalyses en ben ik in opleiding tot personal coach en voedingsconsulente. Soms sta ik voor de groep tijdens de FITtraining. In de toekomst hoop ik nog meer te kunnen gaan doen voor FITkeeper.  Ik werk al bijna 20 jaar in de marketing, waarbij ik producten op juiste manier in de markt zet en probeer ik te zorgen dat de consument het product gaat kopen. Hoe mooi is het om dat met het product "beweging" te kunnen doen!