U-sport

Met de producten van U-Sport kunnen we je nog meer ondersteunen in het behalen van jouw sportdoelen, van voorbereiding tot herstel. De producten van U-Sport zijn via FITkeeper te koop.

 

U-Sport ondersteunt de sporter met hoge kwaliteit sportverzorging-producten en sporthulpmiddelen. Dit doen ze tijdens iedere fase van een sportprestatie: Prepare – Perform – Recover. Zowel tijdens de voorbereiding en warming-up, de prestatie en je herstel biedt U-sport hulpmiddelen en producten waarmee jij veiliger, aangenamer en beter kunt sporten. Naast de sporter benadrukt U-Sport ook het belang van medische professionals. Zonder goede sportverzorgers, fysiotherapeuten, masseurs en andere medische professionals kunnen sporters niet het beste uit zichzelf halen. Daarom ontwikkelt men ook producten die de behandeling van deze professionals ondersteunen. Met een eigen research & development team ontwikkelen ze producten in de volgende U-Sport lijnen:

  • Medical Care, in de witte medisch/ klinische kleur;
  • Personal Care, in de licht groene, zachte en verzorgende kleur;
  • Technical Care, in de donker groene, stoere kleur

Producten

Wil je weten welke producten U-Sport aanbied? En wil je hier meer informatie over? Klik dan hier om rechtstreeks naar het product overzicht te gaan. Kies je product(en) en geef dit door aan je trainer of via het bestelformulier in de webshop. We maken je bestelling dan in orde en zorgen dat de bestelling zo spoedig mogelijk aan jou wordt geleverd. Levering binnen Zeewolde is altijd gratis.

 

Op zoek naar een kado voor een sportieve vriend(in). We bieden ook pakketten aan in een mooie kadoverpakking.