Partners

Onderstaand tref je een overzicht aan van de partners van FITkeeper.

Herbalife

FITkeeper is onafhankelijk distributeur van Herbalife. Herbalife biedt onder andere producten aan die ontwikkeld zijn om tijdens een sportactiviteit te nuttigen of het herstel na een sportactiviteit te bevorderen. Deze producten worden ook door topsporters gebruikt en zijn dus van uitstekende kwaliteit. Herbalife producten zijn niet verkrijgbaar in de winkel. Wil je meer informatie over Herbalife of Herbalife producten bestellen? Neem dan contact met ons op

Soccerscouting Benelux

Maak van je passie je beroep! Het creëren van een toekomst in de voetbalwereld betekent het benutten van de juiste kansen en beslissingen die je in je loopbaan krijgt. Bij Soccerscouting Benelux maakt men gebruik van de jarenlange ervaring om talent te ontdekken en deze een kans te geven om dit talent te ontwikkelen. Erik Post (CEO van Soccerscouting Benelux) en ik hebben dezelfde passie: voetbal! De levenslange voetbalervaring die wij samen hebben gebruiken we graag om jouw droom waar te maken.

Run2Day Almere

Door runners, voor runners. Bij Run2Day Almere is iedereen gek op hardlopen. Daarom kunnen ze jou ook zo goed adviseren. Ze kennen de fun, de verslaving, de vermoeidheid en alles wat bij hardlopen hoort. Het maakt niet uit of je een beginnende of ervaren hardloper bent. Bij Run2Day Almere ben jij in goede handen. De persoonlijke benadering van Run2Day Almere sluit perfect aan bij die van FITkeeper. Sport je bij FITkeeper dan krijg jij bij Run2Day Almere 10% korting* (* niet op sportvoeding, boeken en compressiekousen).