Partners

Onderstaand tref je een overzicht aan van de partners van FITkeeper.

Body Plan Sport

Voor personal trainingen heb ik de mogelijkheid om gebruik te maken van de trainingsfaciliteiten van Body Plan Sport in Zeewolde. Daarnaast biedt Body Plan Sport jou een korting van 10% aan op een abonnement zo lang je personal training afneemt bij FITkeeper. Deze korting vervalt zodra je stopt met personal training. Zo kun je naast je personal trainingen bij FITkeeper ook zelf aan de slag met je trainingsschema met behulp van prima materialen en sportapparatuur. 

Herbalife

FITkeeper is onafhankelijk distributeur van Herbalife. Herbalife biedt onder andere producten aan die ontwikkeld zijn om tijdens een sportactiviteit te nuttigen of het herstel na een sportactiviteit te bevorderen. Deze producten worden ook door topsporters gebruikt en zijn dus van uitstekende kwaliteit. Herbalife producten zijn niet verkrijgbaar in de winkel. Wil je meer informatie over Herbalife of Herbalife producten bestellen? Kijk dan eens in mijn Herbalife webshop.

Soccerscouting Benelux

Maak van je passie je beroep! Het creëren van een toekomst in de voetbalwereld betekent het benutten van de juiste kansen en beslissingen die je in je loopbaan krijgt. Bij Soccerscouting Benelux maakt men gebruik van de jarenlange ervaring om talent te ontdekken en deze een kans te geven om dit talent te ontwikkelen. Erik Post (CEO van Soccerscouting Benelux) en ik hebben dezelfde passie: voetbal! De levenslange voetbalervaring die wij samen hebben gebruiken we graag om jouw droom waar te maken.

Run2Day Almere

Door runners, voor runners. Bij Run2Day Almere is iedereen gek op hardlopen. Daarom kunnen ze jou ook zo goed adviseren. Ze kennen de fun, de verslaving, de vermoeidheid en alles wat bij hardlopen hoort. Het maakt niet uit of je een beginnende of ervaren hardloper bent. Bij Run2Day Almere ben jij in goede handen. De persoonlijke benadering van Run2Day Almere sluit perfect aan bij die van FITkeeper. Sport je bij FITkeeper dan krijg jij bij Run2Day Almere 10% korting* (* niet op sportvoeding, boeken en compressiekousen).

Helisports Fitnesswinkel

Ben je van plan fitnessapparatuur of fitnessaccessoires aan te schaffen? Neem dan eens een kijkje op de website van Helisports Fitnesswinkel. Bij Helisports Fitnesswinkel ben je aan het juiste adres voor zowel kracht- als cardio apparatuur. Als je je bestelling plaatst via FITkeeper ontvang je tot wel 15% korting op je aankoop. Ook voor advies over jouw eventuele aankoop mag je mij altijd benaderen.