Partners

Onderstaand tref je een overzicht aan van de partners van FITkeeper.

Next Level Healthclub

Voor personal trainingen heb ik de mogelijkheid om gebruik te maken van de trainingsfaciliteiten van Next Level Healthclub in Zeewolde. Een ruim sportcentrum met moderne apparatuur. Je kunt ook naast jouw personal trainingen bij FITkeeper met een abonnement gebruik maken van de faciliteiten van Next Level Healthclub of Level One Fitclub. Zo kun je naast je personal trainingen bij FITkeeper ook zelf aan de slag met je trainingsschema. Je betaalt dan geen inschrijfgeld.

Herbalife

FITkeeper is onafhankelijk distributeur van Herbalife. Herbalife biedt onder andere producten aan die ontwikkeld zijn om tijdens een sportactiviteit te nuttigen of het herstel na een sportactiviteit te bevorderen. Deze producten worden ook door topsporters gebruikt en zijn dus van uitstekende kwaliteit. Herbalife producten zijn niet verkrijgbaar in de winkel. Wil je meer informatie over Herbalife of Herbalife producten bestellen? Kijk dan eens in mijn Herbalife webshop.

Yin-Gini

Daniëlle Wetser van Yin-Gini is dé specialist in lichaamsbewust bezig zijn en geeft dit door tijdens onder andere haar Yin Yoga lessen. Daarom kun je ook via FITkeeper deelnemen aan deze lessen. Door het betrekken van de adem, wordt het lichaam compleet getriggerd om alle spanning los te laten. Ook de mind en de emoties hebben een groot aandeel in haar lessen. Een yoga les of een ademsessie is zeker een aanrader! Neem eens een kijkje op de website. Met een code kun je jouw les reserveren. Vraag hier de code op.

Soccerscouting Benelux

Maak van je passie je beroep! Het creëren van een toekomst in de voetbalwereld betekent het benutten van de juiste kansen en beslissingen die je in je loopbaan krijgt. Bij Soccerscouting Benelux maakt men gebruik van de jarenlange ervaring om talent te ontdekken en deze een kans te geven om dit talent te ontwikkelen. Erik Post (CEO van Soccerscouting Benelux) en ik hebben dezelfde passie: voetbal! De levenslange voetbalervaring die wij samen hebben gebruiken we graag om jouw droom waar te maken.

Run2Day Almere

Door runners, voor runners. Bij Run2Day Almere is iedereen gek op hardlopen. Daarom kunnen ze jou ook zo goed adviseren. Ze kennen de fun, de verslaving, de vermoeidheid en alles wat bij hardlopen hoort. Het maakt niet uit of je een beginnende of ervaren hardloper bent. Bij Run2Day Almere ben jij in goede handen. De persoonlijke benadering van Run2Day Almere sluit perfect aan bij die van FITkeeper. Sport je bij FITkeeper dan krijg jij bij Run2Day Almere 10% korting* (* niet op sportvoeding, boeken en compressiekousen).

Helisports Fitnesswinkel

Ben je van plan fitnessapparatuur of fitnessaccessoires aan te schaffen? Neem dan eens een kijkje op de website van Helisports Fitnesswinkel. Bij Helisports Fitnesswinkel ben je aan het juiste adres voor zowel kracht- als cardio apparatuur. Als je je bestelling plaatst via FITkeeper ontvang je tot wel 15% korting op je aankoop. Ook voor advies over jouw eventuele aankoop mag je mij altijd benaderen.