Partners

Onderstaand tref je een overzicht aan van de partners van FITkeeper.

U-Sport

Met de producten van U-Sport kunnen we jou nog meer ondersteunen in het behalen van jouw sportdoelen, van voorbereiding tot herstel. U-sport biedt diverse producten aan welke brede ondersteuning bieden tijdens alle sportfases: Prepare, Perform en Recover. Tijdens deze fases helpen ze jou om aangenaam, gezond, veilig en optimaal te kunnen sporten. De producten van U-Sport zijn via FITkeeper te koop. Lees hier meer over U-Sport en bekijk de instructievideo's van het door jou aangeschafte product.

Herbalife

FITkeeper is onafhankelijk distributeur van Herbalife. Herbalife biedt onder andere producten aan die ontwikkeld zijn om tijdens een sportactiviteit te nuttigen of het herstel na een sportactiviteit te bevorderen. Deze producten worden ook door topsporters gebruikt en zijn dus van uitstekende kwaliteit. Herbalife producten zijn niet verkrijgbaar in de winkel. Wil je meer informatie over Herbalife of Herbalife producten bestellen? Neem dan contact met ons op

Soccerscouting Benelux

Maak van je passie je beroep! Het creëren van een toekomst in de voetbalwereld betekent het benutten van de juiste kansen en beslissingen die je in je loopbaan krijgt. Bij Soccerscouting Benelux maakt men gebruik van de jarenlange ervaring om talent te ontdekken en deze een kans te geven om dit talent te ontwikkelen. Erik Post (CEO van Soccerscouting Benelux) en ik hebben dezelfde passie: voetbal! De levenslange voetbalervaring die wij samen hebben gebruiken we graag om jouw droom waar te maken.