Partners

FITkeeper werkt samen met een aantal partners. Door deze samenwerkingen kunnen we onze dienstverlening verbreden wat weer ten goede komt aan onze sporters. Wil je ook partner worden van FITkeeper? Informeer naar de mogelijkheden.

Sportmassage Zeewolde

Als sport/massagetherapeut is Anne Kroese van Sportmassage Zeewolde de spil tussen sporter, trainer, ouders, fysiotherapeuten en artsen en vult zij het gat op dat bestaat tussen de sportmasseur en de fysiotherapeut. Als gediplomeerd sport/massagetherapeut maakt ze gebruik van triggerpoint , bindweefsel massage en lymfedrainage. Aan welke klachten kun je denken? Nek- en schouderklachten, sporttrauma's, circulatiestoornissen, rugklachten, enz. Voor meer informatie, kijk op de website van Sportmassage Zeewolde of maak direct een afspraak voor een behandeling.

Triathlon Vereniging Zeewolde (TVZ)

FITkeeper is sponsor en partner van TVZ. TVZ is een bloeiende vereniging, met zeer enthousiaste leden en een grote schare vrijwilligers. Je kunt lid worden als binnensport lid (zwemmen), als buitensport lid (fietsen en lopen) of beide. Bij TVZ train je altijd onder begeleiding van ervaren trainers. Omdat we bij FITkeeper ervaring hebben met triathlon en de vereniging een warm hart toedragen zijn we in 2024 een sponsorovereenkomst aangegaan. Wil je meer weten over triathlon in Zeewolde? Neem dan eens een kijkje op de website. Wil je trainen voor een triathlon? Vraag ons naar de mogelijkheden.