Groepstraining

Naast individuele trainingen bieden we ook groepstrainingen in diverse vormen aan. In de agenda vind je een compleet overzicht wanneer en waar de trainingen plaatsvinden. Om voordelig met alle groepstrainingen mee te kunnen doen kun je een strippenkaart aanschaffen. Een strippenkaart met 10 strippen kost slechts EUR 60,00 (vanaf 1 september 2021 EUR 70,00).

FITtraining

De FITtraining bieden we twee keer per week aan, op dinsdag- en donderdagavond. Het trainen in een groep motiveert en is ook heel erg gezellig. We trainen op of bij het strand, op verschillende plaatsen in de wijk of in het bos. Hierbij wordt er vaak gebruik gemaakt van muurtjes, bankjes en speeltoestellen in de omgeving. Er wordt niet met zware gewichten gesleept, maar door middel van het eigen lichaamsgewicht, kleine materialen, spelvormen en conditievormen verzorgen we een afwisselende training. Een proefles is gratis, daarna kun je een strippenkaart aanschaffen voor 10 deelnames (1 strip per deelname). Vraag hier jouw proefles aan.

50+ / Starterstraining

Ben jij 50+er of start je met sporten en vind je het leuk om in groepsverband te trainen? Doe dan mee met de 50+ / Starterstraining. Niet alleen goed voor de gezondheid, maar ook goed voor de sociale contacten. De training vindt buiten plaats en bestaat o.a. uit het verbeteren van het uithoudingsvermogen, spierversteviging en het verbeteren van de balans en coördinatie. Als starter kun je deze training gebruiken als opstap naar de FITtraining. Een proefles is gratis, daarna kun je een strippenkaart aanschaffen. Vraag hier een proefles aan. 

Power Walking

Ben je op zoek naar een stoere groepstraining voor sporters die meer willen dan alleen rustig wandelen dan is Power Walking zeker iets voor jou! Power Walking is wandelen in een stevig tempo (6-7 km per uur), waarbij er onderweg diverse spierversterkende oefeningen worden gedaan met alles wat we tegenkomen. Het voordeel van Power Walking is dat je zowel je conditie verbetert als werkt aan een stukje spierversteviging. Power Walking is daarnaast beter voor je gewrichten dan hardlopen... Een proeftraining is gratis. Daarna kun je gebruik maken van een strippenkaart (1 strip per deelname). Heb je interesse, geef dit dan hier aan.

Mountainbike clinics

Dit jaar boden we in maart en april weer een serie van 4 mountainbike clinics aan onder leiding van Kees van Asten! En uiteraard gaan we hier later weer een vervolg aan geven. Wil jij je rijtechniek verbeteren, alles uit je mountainbike kunnen halen en ieder parcours veilig kunnen bedwingen dan is deze clinic echt een aanrader. Zowel voor beginnende als gevorderde MTB'ers!  We verzamelen en trainen in Zeewolde dus altijd dicht bij huis! Wil je deelnemen? Geef dit dan hier aan en we brengen je op de hoogte wanneer de volgende mountainbike clinic plaatsvindt. Door vooraf aan te melden is sowieso ook jouw deelname verzekerd.

Racefiets clinics

In september en oktober 2021 boden we weer vier succesvolle racefiets clinics aan. De racefiets clinics staan onder leiding van Kees van Asten en Thomas de Blom. Met hun jarenlange ervaring als wielrenner leren zij jou de fijne kneepjes van het vak. Diverse onderdelen komen aan bod... van behendigheid tot snelheid en van klimmen tot het rijden in een groep. In 2022 plannen we weer nieuwe clinics. Belangrijk voor je deelname is dat je over een redelijke basisconditie beschikt. Meld je hier aan en wordt als eerste geïnformeerd zodra de volgende racefiets clinics zijn ingepland.