Groepstraining

Naast individuele trainingen bieden we ook groepstrainingen in diverse vormen aan. In de agenda vind je een compleet overzicht wanneer en waar de trainingen plaatsvinden. Om voordelig met alle groepstrainingen mee te kunnen doen kun je een strippenkaart aanschaffen. Een strippenkaart met 10 strippen kost slechts EUR 60,00.

FITtraining

De FITtraining bied ik twee keer per week aan, op dinsdag- en donderdagavond. Het trainen in een groep motiveert en is ook heel erg gezellig. We trainen op of bij het strand, op verschillende plaatsen in de wijk of in het bos. Hierbij wordt er vaak gebruik gemaakt van muurtjes, bankjes en speeltoestellen in de omgeving. Er wordt niet met zware gewichten gesleept, maar door middel van het eigen lichaamsgewicht, kleine materialen, spelvormen en conditievormen verzorgen we een afwisselende training. Een proefles is gratis, daarna kun je een strippenkaart aanschaffen voor 10 deelnames (1 strip per deelname). Vraag hier een proefles aan.

50+ training / Starterstraining

Ben jij 50+er of start je met sporten en vind je het leuk om in groepsverband te trainen? Doe dan mee met de 50+ training / Starterstraining. Niet alleen goed voor de gezondheid, maar ook goed voor de sociale contacten. De training vindt buiten plaats en bestaat o.a. uit het verbeteren van het uithoudingsvermogen, spierversteviging en het verbeteren van de balans en coördinatie. Als starter kun je deze training gebruiken als opstap naar de FITtraining. Een proefles is gratis, daarna kun je een strippenkaart aanschaffen. In de winterperiode is de deze training samengevoegd met de FITtraining op donderdagavond. Vraag hier een proefles aan. 

Yin Yoga

Hoewel inspanning super belangrijk is, is ontspanning dat ook! Kom tot rust (en tot jezelf) met Yin Yoga. Deze vorm van yoga is gericht op het bindweefsel in plaats van op het spierweefsel. Je bereikt het bindweefsel, met rek en compressie, na meer dan 3,5 minuut. We houden posities dus langer vast wat soms een strijd en discomfort op kan leveren. Maar Daniëlle Wetser van Yin-Gini leidt je daar helemaal door heen en vertelt je precies wat er gebeurt met jouw lichaam. Yin Yoga is een meditatieve vorm van yoga waarbij Daniëlle ook de combinatie maakt met de ademhaling. De lessen vinden plaats  in Paramedisch Centrum Luxor. Deelname is mogelijk met  een strippenkaart (2 strippen), klik hier om op te vragen hoe je je kunt aanmelden.

Core stability training

Een sterke core (kern van je lichaam) is niet alleen noodzakelijk voor het optimaliseren van je sportprestaties of het voorkomen van blessures, maar zorgt ook voor een goede houding. Het corset van spieren in je romp is de basis waaruit (bijna alle) bewegingen plaatsvinden en je hebt dus baat bij een goede kern bij praktisch alles wat je doet. De trainingen vinden buiten plaats. Omdat ik voldoende aandacht wil besteden aan de deelnemers is er per training plaats voor een maximaal aantal van 4 personen. Wil je deelnemen? Opgeven doe je via 06-41942069, of met het contactformulier. Deelnemen kan met een strippenkaart (1 strip per training). Een losse training zonder strippenkaart kost EUR 7,50. Meld je hier aan.

Mountainbike clinics

In januari en februari 2020 boden we 4 mountainbike clinics onder leiding van  Kees van Asten! Wil jij je rijtechniek verbeteren en ieder parcours kunnen bedwingen dan is deze clinic echt een aanrader. Zowel voor beginnende als gevorderde MTB'ers! De clinics waren een succes en dit betekent dat we hier zeker een vervolg aan gaan geven in het najaar van 2020. We verzamelen en trainen in Zeewolde dus altijd dicht bij huis! Wil je op de hoogte blijven van eventuele volgende mountainbike clinics geef dit dan hier aan.

Racefiets clinics

Op zaterdag 5 september starten we met vier nieuwe wekelijkse racefiets clinics. De overige datums zijn 12, 19 en 26 september (starttijd 9.30 uur tot ongeveer 11.00 uur). De racefietsclinics staan onder leiding van Kees van Asten. Met zijn jarenlange ervaring als wielrenner leert hij jou de fijne kneepjes van het vak. Diverse onderdelen komen aan bod... van behendigheid tot snelheid en van klimmen tot het rijden in een groep. Kosten voor deze clinic zijn EUR 40,00 of 6 strippen met een strippenkaart. Belangrijk voor je deelname is dat je over een redelijke basisconditie beschikt. Meld je hier aan voor de clinic. 

Sportief wandelen

Geniet tijdens een stevige groepswandeling van de mooie natuur rondom Zeewolde. Iedere keer weer een nieuwe wandeling met een nieuwe route door en langs een afwisselende omgeving. De afstand die we tijdens deze wandelingen afleggen ligt tussen de acht en tien kilometer. Onderweg maken we tijd voor een gezond tussendoortje en/of drankje. Voor deelname vraag ik een kleine bijdrage of je kunt gebruiken maken van je strippenkaart (1 strip per persoon) waarbij een gezinslid ook op jouw strippenkaart mag deelnemen. In de agenda vind je meer informatie over het verzamelen en de route.