Groepstraining

Naast individuele trainingen bieden we ook groepstrainingen in diverse vormen aan. In de agenda vind je een compleet overzicht wanneer de trainingen plaatsvinden. Om voordelig met alle groepstrainingen mee te kunnen doen kun je een strippenkaart aanschaffen. Een strippenkaart met 10 strippen kost slechts EUR 80,00 en is geldig voor deelname aan alle groepsactiviteiten.

FITtraining

De FITtraining bieden we één keer per week aan, op dinsdagavond. Het trainen in een groep motiveert en is ook heel erg gezellig. We trainen op of bij het strand, op verschillende plaatsen in de wijk of in het bos. Hierbij wordt er vaak gebruik gemaakt van muurtjes, bankjes en speeltoestellen in de omgeving. Er wordt niet met zware gewichten gesleept, maar door middel van het eigen lichaamsgewicht, kleine materialen, spelvormen en conditievormen verzorgen we een afwisselende training. Een proeftraining is gratis, daarna kun je een strippenkaart aanschaffen voor 10 deelnames (1 strip per deelname). Vraag hier jouw proeftraining aan.

High Intensity Training

Hight Intensity Training, oftewel trainen op hoge intensiteit. Een intensieve training van ongeveer een uur waarbij we de hartslag relatief hoog houden. Veel conditionele en explosieve trainingsvormen met korte rustmomenten. Een echte uitdaging! Deze training vindt zowel binnen (in de personal training studio) als buiten plaats, of een combinatie hiervan. Wil jij je uithoudingsvermogen en explosieve kracht verbeteren? Vraag dan nu een gratis proeftraining aan, daarna kun je deelnemen met een strippenkaart (1 strip per deelname). Vraag hier jouw proeftraining aan. Belangrijk is dat je al over een redelijke basisconditie beschikt. 

Vrij trainen

Wil je naast personal training ook zelf aan de slag of werken aan je trainingsschema? Dan bieden we twee tot drie keer per week de mogelijkheid tot vrij trainen (onder begeleiding) in de personal training studio. Met maximaal drie sporters per keer kun je gebruik maken van de faciliteiten van FITkeeper. Wij stellen een trainingsschema voor je op zodat je iedere training precies weet wat je moet doen. Vooraf aanmelden is verplicht. Je kunt hiervoor een strippenkaart met 10 strippen (EUR 80,00) aanschaffen. Per bezoek rekenen we 1 strip. Wanneer je precies vrij kunt trainen is terug te vinden in de agenda.