Groepstraining

Naast individuele trainingen bied ik ook groepstrainingen in diverse vormen aan. In de agenda vind je een compleet overzicht wanneer en waar de trainingen plaatsvinden. Om voordelig met alle groepstrainingen mee te kunnen doen kun je een strippenkaart aanschaffen. Een strippenkaart met 10 strippen kost slechts EUR 50,00.

FITtraining voor volwassenen

De FITtraining voor volwassenen bied ik twee keer per week aan. We trainen op of bij het strand, op verschillende plaatsen in de wijk of in het bos. Hierbij maak ik vaak gebruik van muurtjes, bankjes en speeltoestellen in de omgeving. Er wordt niet met zware gewichten gesleept, maar door middel van het eigen lichaamsgewicht, spelvormen en conditievormen verzorg ik een afwisselende training. Een proefles is gratis, daarna kun je een strippenkaart aanschaffen voor 10 deelnames. Vraag hier een proefles aan.

50+ training

Ben jij 50+er en vind je het leuk om wekelijks in groepsverband te sporten? Doe dan mee met de 50+ training. Niet alleen goed voor de gezondheid, maar ook goed voor de sociale contacten. De training vindt buiten plaats en bestaat o.a. uit het verbeteren van het uithoudingsvermogen, spierversteviging en het verbeteren van de balans en coördinatie. Een proefles is gratis, daarna kun je een strippenkaart aanschaffen voor 10 deelnames. Vraag hier een proefles aan.

Racefiets clinics

Voor zowel de beginnende als meer ervaren wielrenner bied ik in september vier racefiets clinics aan. Raak meer vertrouwd met je racefiets! Remmen, schakelen, bochten maken, rijden in een groep, klimmen.... Ex-internationaal wielrenner Thomas de Blom neemt je mee om niet alleen beter maar ook veiliger te wielrennen. Wanneer vinden de clinics plaats? Op woensdagavond 4, 11, 18 en 25 september 2019. Deelname kost EUR 25,00 voor alle clinics of vier strippen met een strippenkaart. Meld je hier aan om deel te nemen.

Core stability training

Een sterke core (kern van je lichaam) is niet alleen noodzakelijk voor het optimaliseren van je sportprestaties of het voorkomen van blessures, maar zorgt ook voor een goede houding. Het corset van spieren in je romp is de basis waaruit (bijna alle) bewegingen plaatsvinden en je hebt dus baat bij een goede kern bij praktisch alles wat je doet. De training vindt plaats in de trainingsstudio van FITkeeper. Omdat ik voldoende aandacht wil besteden aan de deelnemers is er per training plaats voor 2 deelnemers. Wil je deelnemen? Graag opgeven via 06-41942069. Deelnemen kan met een strippenkaart. Een proefles is gratis. Meld je hier aan.

Sportief wandelen

Minimaal één keer per maand bied ik een groepswandeling aan in en om Zeewolde. Iedere maand weer een nieuwe wandeling met een nieuwe route door en langs de afwisselende natuur van Zeewolde. De afstand die we tijdens deze wandelingen afleggen ligt tussen de acht en tien kilometer. We sluiten de wandeling gezamenlijk af met koffie, thee of soep of er wordt onderweg tijd gemaakt voor een hapje en/of drankje. Voor deelname vraag ik een kleine bijdrage of je kunt gebruiken maken van je strippenkaart. Dit staat dan vermeld in de agenda.